Over

Kleinschalig boekhoudkantoor waar aandacht en ondersteuning centraal staat.

Veel ondernemers die geen tijd,  zin, of voldoende kennis hebben om zich met de administratieve zaken van hun onderneming bezig te houden, besteden dit uit aan accountantskantoren. Het grote nadeel hiervan is dat er weinig to tot geen inzicht is, de facturen zijn vaak erg hoog, en er is geen persoonlijke aandacht voor ondernemers.
Het grote voordeel van een boekhoudkantoor is, dat het uurtarief lager ligt dan een accountant, en de boekhouder meedenkt met de ondernemer. Door mijn ruime werkervaring bij verschillende bedrijven, ben ik goed in staat om ondernemers te ondersteunen en desgewenst te adviseren met betrekking tot de bedrijfsvoering.

Nadat ik vanaf 2004 in het bedrijfsleven op financiële afdelingen en control afdelingen heb gewerkt, miste ik toch een aspect in mijn werkzaamheden. Ik vind het leuk om mensen te helpen, en door middel van het starten van mijn boekhoudkantoor ben ik nu in de gelegenheid om dat te doen.

Ook bedrijven die zoeken naar een parttime of interim controller met ruime werkervaring en een sterk CV kunnen contact met mij opnemen.

Ik heb HBO bedrijfskunde de Hogere Agrarische School in Dronten gedaan, daarna de post-HBO opleiding HOFAM Qualified Controller, en een opleiding PDL bij het NTI gevolgd.